Hypnosterapi Gotland

Välkommen till Hypnoslyftet. Ett utmärkt verktyg för att kunna skapa snabba och kraftfulla förändringar i ditt undermedvetna och därmed i dina känslor, tankar och beteenden. Du kan få hjälp med beroenden, tex sluta röka/snusa, dålig självkänsla, stress, ångest, rädslor och fobier med mera...

Hypnosterapi på Gotland | Hypnoslyftet

Hypnoslyftet

-från låsning till lösning!

Välkommen på hypnosterapi i Väskinde, Visby! Hypnos är ett tillstånd av avslappning, fokusering och inlevelse och är ett effektivt sätt att komma i kontakt med sitt undermedvetna, sin kreativa intelligens, utan att det medvetna är där och analyserar eller sätter begränsningar. Ett utmärkt verktyg för att kunna skapa snabba och kraftfulla förändringar i ditt undermedvetna och därmed i dina känslor, tankar och beteenden. Du kan få hjälp med beroenden, tex sluta röka/snusa, dålig självkänsla, stress, ångest, rädslor och fobier med mera...

All hypnos är egentligen självhypnos, ett tillstånd du själv skapar. Ett naturligt tillstånd av avslappning, fokusering och inlevelse. En person i hypnos sover inte utan väljer bara att temporärt vara mer i en inre upplevelse än i en yttre. Det är du själv som styr över din kropp och dina sinnen och andra kan aldrig göra något utan ditt medgivande. 

En form av hypnos är när du dagdrömmer eller då du lever dig in en film eller bok så intensivt att du både skrattar och gråter. Det sköna sinnestillståndet vi är i precis innan vi somnar eller vaknar. Sinnet återvänder även spontant till detta tillstånd flera gånger om dagen för att återhämta sig, då nervsystemet behöver fortlöpande revitaliseras. Med min hjälp så fördjupar och förlänger du detta tillstånd för att både lättare och snabbare ta till dig olika verktyg för att kunna förändra det du vill och nå önskade resultat. 

Det finns många områden där hypnos kan ha en unik och positiv inverkan. Vare sig det handlar om att bearbeta, uppfylla, skapa eller lösa någonting kan hypnosterapi vara till stor hjälp. Man behöver givetvis inte ha något problem för att gå i hypnoterapi. Det kan bara vara så att du söker en större förståelse om dig själv, din andlighet och livet.

 

Jennifer Eriksson

Utbildad i hypnosterapi på Svenska skolan för etisk och analytisk hypnosterapi, SSEAH

Diplomerad coach genom MINDMENTOR.

 

070-469 97 14

Väskinde Salthamn 695, 62275 Visby

 

 

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information