alla kategorier

Alla Kategorierbil
bygg
data och it
företagstjänster
skönhet och hälsa
städning
övriga branscher

Friskvård i Gotland

Friskvård i Gotland - Under branschen friskvård i Gotland kan ditt företag synas. Endast ett företag som jobbar lokalt med friskvård får ligga med. Är du intresserad av att synas på denna placering? Kontakta oss för mer information! Läs mer ...

Friskvård i {torg} - Vill du synas under friskvård?

Friskvård i Gotland - Vill du synas under friskvård?

Annonsera under friskvård i Gotland

Under branschen friskvård i Gotland kan du synas med ditt företag. Endast ett företag som jobbar med friskvård lokalt i Gotland kommer få visa upp sig på denna placering. En Modern friskvårdsleverantör kan erbjuda flera olika tjänster för friskvård lokalt med ett mycket brett utbud av tjänster:

Exempel på hur några friskvårdstjänster kan se ut: 

Naprapati / Friskvård
Naprapati går ut på att hitta och behandla grundorsakerna till dina problem, vare sig de yttrar sig som problem med muskler, leder eller någonting annat som migrän eller tinnitus. En naprapatbehandling inleds med en grundlig undersökning med påföljande behandling och rådgivning.

Massage / Friskvård
Hos oss kan du välja mellan avslappningsmassage, för dig som är ute efter riktig avkoppling, och massageterapi som är riktad behandling för ett specifikt problem eller en specifik muskelgrupp. Vi erbjuder också en rad massagebehandlingar för specifika situationer.

Idrottsmassage / Friskvård
För dig som idrottar mycket, i synnerhet på elitnivå, uppstår ofta behov av skräddarsydda massagebehandlingar för att hjälpa kroppen återhämta sig snabbare. Vi har lång erfarenhet av arbete med idrottare på alla nivåer.
 

När man behöver hjälp med att hitta ett företag som erbjuder friskvård lokalt i Gotland brukar man söka på Google eller få en rekommendation av en vän.  Det är då väldigt viktigt för just ditt företag att du kommer upp vid söktillfället.

Vill du synas på denna plats med ditt företag inom friskvård ?
Kontakta oss så berättar vi gärna mer vad som gäller för att få ligga med under Friskvård
 i Gotland.

Kontakta oss:
JOHANSSON & WINGE AB
Tel. 035 10 72 45
Mail. kundservice@jw-it.se

Hemsida www.jw-it.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information